суботу, 13 березня 2010 р.

Організатор міжнародних перевезень





Загальний опис

Міжнародні перевезення автомобільним транспортом — одна з найбільш популярних послуг.Щоб вантаж був без проблем доставлений в обговорені терміни, ретельно продумуються всі варіанти маршруту і аналізується кожна його ділянка.Менеджер контролює місцезнаходження вантажу,та його доставку.Основна перевага автомобільних вантажоперевезень — їх незалежність від роботи залізниць і морських портів.Автомобілем можливі перевезення небезпечних, а також збірних і негабаритних вантажів.

Домінуючі види діяльності

При організації логістики відправлень найважливіше – це уміння забезпечити вчасність та надійність усіх поставок, по можливості поєднуючи це із найменшими витратами на перевезення.У деяких ситуаціях варіантів доставки більше, в інших – менше, залежно від вимог укладеного контракту.

Навички і знання

Вирішувати питання ефективного використання рухомого складу з урахуванням міжнародних норм та правил перевезень вантажів,формування раціональних схем та методів перевезень, комплексного управління і координації робіт усіх видів транспорту при міжнародних перевезеннях.

Плюси

Всім відомо, що одним з істотних факторів, що впливають на вибір перевізника, є вартість вантажний перевезення. Розрахунки за послуги, що надаються перевізниками, які здійснюються за допомогою транспортних тарифів. Тарифи ж, у свою чергу, включають в себе оплату безпосередньо за вантажні перевезення, а також збори за додаткові операції, пов'язані з нею.Таким чином, тариф повинен бути розрахований так, щоб перевізник відшкодував свої збитки і отримав прибуток, а замовник мав можливість покрити витрати на вантажні перевезення.

Мінуси

Основним недоліком автомобільного транспорту є порівняно висока собівартість вантажних перевезень, плата за які зазвичай варіюється в залежності від максимальної вантажопідйомності автомобіля.До інших недоліків цього виду вантажних перевезень відносять також терміновість розвантаження, можливість розкрадання вантажу та угону автотранспорту, порівняно малу вантажопідйомність.


Немає коментарів:

Дописати коментар